За нас

Фирмата ни е основана през 2000 година от МИХАИЛ ИВАНОВ. Ние НЕ сме единствените в бранша, но нашите клиенти ни предпочитат, защото имаме свой СТИЛ И ПРИОРИТЕТИ.

А те са следните:

– Фирмата разполага с модерно оборудване, производствена база и транспорт, което осигурява ГЪВКАВОСТ и адекватност при изпълнение на поръчките .

– В екипа ни работят квалифицирани млади специалисти, които намират най – съвременните ОПТИМАЛНИ технически решения за вентилация и оползотворяване на топлинната енергия.

– Фактът, че сме фирма-производител на голяма част от оборудването ни дава възможност да се съобразяваме със специфичните изисквания на клиента и да предлагаме НЕСТАНДАРТНИ ТЕХНИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ.

– Гарантираме високо КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ в отношенията с клиентите.

– Обстоятелството, че разполагаме с материална и производствена база ни дава възможност да правим разумни КОМПРОМИСИ между техническо решение и цена.

– Фирмата проектира, произвежда продуктите с ГАРАНЦИЯ и осигурен СЕРВИЗ.

В резултат на придобития опит, фирмата отчита бързо развитие и изпълнява желанията и на най– взискателните клиенти. Вярваме, че удоволствието от съвместната ни работа ще е взаимно.

Какво можем да ви предложим ?

Цялостно проектиране и изграждане на вентилационни и климатични инсталации. Възможност за нестандартни решения. Качество,коректност и конкурентни цени. Търговски отстъпки.